Skater Girls Outfits

by - 13:53










 
Sabina: top - Topshop, shorts - Topshop, over-knee socks - Zara, headband - Zara
Me: top - second-hand, skirt - Bershka, under-knee socks - H&M, shoes - vintage

I still have some more pictures with Sabina and these are my favourite ones. While she was here we went skateboarding few times and once it started raining pretty heavy that we couldn't even walk home so we had to call a taxi. Pretty expensive this skateboarding. Haha.
I don't have any new serious skateboarding injuries. Falling off a skateboard is one of my best tricks together with taking selfies and recording videos while riding.
I bought this white skirt which was probably a mistake as I don't think I'm that type of person who can wear white. Unfortunately I'm a messy chocolate eater and a messy coffee drinker. I always get stains on my clothes. Maybe it is my signature look? Probably!
P.S.: I got my first tattoo! Check my instagram for a picture.
Jeste porad mam "v supliku" fotky se Sabcou, kdyz tu byla a tyhle jsou moje oblibene. Byly jsme spolu nekolikrat skejtovat (ale spis jsme se teda cpaly v kavarnach a valely se..) a jednou zacalo priserne prset, ze jsme v tom ani nemohly jit pesky domu a musela jsem zavolat taxik. Tak jsme si rikaly, ze nas to skejtovani vyslo draze. Haha.
Nemam zadna nova velka zraneni. Padani ze skejtu je jeden z mych nejlepsich triku, taky umim dobre natacet videa na instagram, jak jedu po cyklostezce a fotit selfies. :D
Na sobe mam svoji jedinou bilou sukni a mam ji rada, ale asi nejsem ten typ cloveka, co muze jen tak nosit bilou barvu. S tim jakym stylem jim cokoladu a piju kafe to fakt nejde, vzdycky mam vsude na obleceni skvrny. Mozna, ze je to muj signature look? 
P.S.: Tenhle tyden jsem si nechala udelat prvni tetovani. Na fotku se muzete kouknout u me na insta, pokud vas to zajima:-).

You May Also Like

4 comments

  1. Nádherný fotky. Skate, no spíš cruiser a longboard jsou moje lásky. Tetování je roztomilé, takové akorát. x

    ReplyDelete
  2. minimalisticke mile pekne tetovanie :)) a ftky su uz tradicne velmi pekne :)

    ReplyDelete
  3. Outfity vypadají super)), akorát ještě nikdy jsem nezkoušela jezdit na skejtu v sukni..

    ReplyDelete
  4. juuuuj! to je zlate! najma 5 od spodu!

    ReplyDelete

Thank you!