London: Camden Town

by - 23:51












On Sunday I went to London with my friend V. and we did classic walk from Victoria Station to Buckingham Palace and to National galery on Trafalgar Square. After that we took the tube to one of my most favourite parts of London - Camden Town.  Camden is always fun but it's super busy during the weekend. I love food markets and in Camden you just find anything you fancy...but still I just sticked to (amazing) Falafel with Hummus Wrap. Yummy!
Our last stop was Shoreditch where we had awesome coctails in Czech bar Bohemia Lounge and you can see more pictures from there in my next post.
I love London.

P.S.: I'm wearing jumper for 50p.

V neděli jsme s mým kamarádem V. jeli do Londýna a tam jsme si nejdřív dali klasickou procházku z Victoria Station k Buckingham Palace a odtud na Trafalgar Square do National Galery. Z Charing Cross jsme jeli metrem do Camden Town. Camden je jedna z mých nejoblíbenějších londýnských část vůbec, jen je to tam super busy o víkendu. Miluju markety s jídlem, kde najdete úplně všechno, ale stejně jsem si nakonec dala klasický Falafel a Hummus wrap.
Naší poslední zastávkou byl Shoreditch, kde jsme si dali koktejly v českém baru Bohemia Lounge a na fotky odtud se můžete podívat v mém příštím článku.
Miluju Londýn.
P.S.: Na sobě mám svetr za 50 pencí.

You May Also Like

5 comments

  1. Tohle je místo přesně dle mýho gusta!:D Pořád mi všichni říkaj, že tam musím, že budu unešená, ale nestihla jsem ho.:( Takže příště až pojedu do Londýna, chci hned do Camdena. Skvělý fotky :)
    50 pencí? Páni, to je skvělá cena!

    ReplyDelete
  2. v tom mieste to riadne zije :)

    ReplyDelete
  3. Ty fotky jsou úžasné! V Londýně už jsem jednou byla a byla jsem z toho naprosto nadšená!
    Christine G ♥

    ReplyDelete
  4. wow, wow, wow!!!! toto je kúsok raja, alebo čo?? :O :) nádhera

    ReplyDelete

Thank you!