Yummy Breakfast

by - 14:39






 Our fridge is full with vegetables and fruit and I am really starting to enjoy cooking - not washing, unfortunately. I have just started going to the swimming pool and on Thursday I am going to my first yoga class. From what I heard it is quite exhausting so who knows if I ever come back, haha. It seems like healthy lifestyle is so popular nowadays! I am not talking just about all these instagram pictures of breakfasts (yum!) but my friends, they seem to be so into it so I am really being influenced. I've been a vegetarian for four years, few years ago and I am considering it again. Do you live healthy? Are you a vegetarian?
-------------------------
Nase lednice je plna zeleniny a ovoce and zacina me najednou bavit vareni, bohuzel, zatim ne umyvani nadobi. Pred par dny jsem zacala chodit do bazenu a ve ctvrtek planuji jit na svoji prvni hodinu yogy, slysela jsem, ze je to dost narocny, takze kdo vi, jestli se tam jeste vratim, hah. Prijde mi, ze je ted zdravy zivotni styl hrozne popularni a ted nemluvim jen o vsech tech snidanovych fotkach na instagramu (mnam!), ale i moji kamaradi do toho zacinaji byt nejak zapaleni, takze jsem ovlivnovana, ano! Pred nekolika letz jsem byla ctyri roky vegetarian a znova to zvazuju, tentokrat bych to ale udelala spravne, ne jako predtim, kdy jsem proste jen vynechala maso. Zijete zdrave? Jste vegetariani?
P.S.: Pro vas z Lanskrouna (vidim vas!:D) doporucuji Zdravou vyzivu pod Gymplem, kterou maji moji rodice :-).
shirt - second-hand (from clothes swap), trousers - H&M, my favourite oxfords - River Island

You May Also Like

17 comments

  1. jeee to je pěkný! úplně jsi mi udělala chutě, že až budeme v brightonu, tak si se ségrou někdy přivstanem a půjdeme si udělat taky takovou super snídani k moři! .D já vegetarián nejsem (spíš naopak, chichi), zato cvičím jógu a začínám se ségrou zase běhat po několika letech neběhání ) máš pravdu, že to okolí v tomhle dost ovlivní poslední dobou. na druhou stranu si myslím, že to je jenom dobře - jeden z těch neškodných, přínosných vlivů ))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, tak me vemete s sebou? Tak kdyby jste zaspaly, tak si tam kdyztak date obed nebo veceri :D.
      Mas pravdu, to rozhodne nicenu neuskodi. :-)

      Delete
  2. ach to su tak krásne fotky, ktoré dodajú človeku energiu :) krásny blog máš :)

    ReplyDelete
  3. Máš totální pravdu,ted je prostě "in" jíst zdravě, vegansky a tak..já ted taky dost vařím, ale nezdravě. :D Mně zdravá strava nic moc neříká prostě. Každopádně takovou snídani u moře bych si dopřála taky!! :) (PS:S tím mytím nádobím to máme stejně..:/)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hele jako ja nekdy taky jim nezdrave a hlavne mam rada cokoladu, bramburky atd., takze zas tak zdrava nejsem :D :D

      Delete
  4. krásný fotky! a meloun sem si taky zrovna dneska koupila a pochutnávám si :) ale jinak tady v Edinburghu trpin nedostatkem zeleniny a ovoce - je to na mě moc drahý nebo sem ještě nevychytala kam na levný...

    ReplyDelete
    Replies
    1. U nas je levny docela co prodavaji na ulici farmari a jinak ASDA! Tam to je nekdy levnejsi nez v Cechach :D. Tu nemate v Edi?

      Delete
    2. přidávám se, ASDA!:))

      Delete
    3. hm farmáře sem tady neviděla... a ASDU máme ale pěšky by mi to tam trvalo tak 40 minut a ještě nemám lítačku na bus takže bych stejně nic neušetřila... ale díky jen co budu mít lítačku tak tam jedu :)

      Delete
  5. milujem tvoje fotky z plaze :)
    ja som vegetarian a bola som veganka 3 roky ked som bola mladsia
    chod do toho zase :) podporujem!

    ReplyDelete
  6. Tak to by som si teda dala povedať, takto na pláži, i keď ja raňajkujem každodenne :) Pekné fotografie :)

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    ReplyDelete
  7. Já tam chci taky snídat!! Nebo cokoliv, prostě tam být :) V té Zdravé výživě jsem dneska byla! :D Jinak máš stejný kalhoty jako já a taky parádní botky :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To neni tezky cil! :)
      Vazne? To je sranda, tak snad se ti tam libilo :-). Dekuju

      Delete

Thank you!