Victorian Times

by - 16:37

We have moved recently from a village - about 20 minutes ride to Brighton and it is such a difference. All my life I've been living in the village (in Czech) so that is really something just go outside go to the beach, it takes literally five minutes and you are there - glad you are not on the ground because of that typical strong wind, haha.
If you are interested how does the house where I live here look like just click here and then here is what I see from this window. We took these pictures in our new bedroom. Whole terrace area was built in 1852. Must have been beautiful times - I wish I could travel back in time.

Nedávno jsme se přestěhovali z vesnice, která byla asi dvacet minut od Brightonu a je to skvělá změna. Vyjdu z domu, na pláž mi to trvá pět minut a jsem tam, šťastná, že neležím na zemi a odolávám silným vichrům, haha.
Jestli vás náhodou zajímá, jak vypadá dům, kde teď bydlím, koukněte sem a tady zase můžete vidět, co vidím z našeho okna. Celá oblast nebo spíš ulice byla vystavěna v roce 1852, musela to být tenkrát nádhera. Přála bych si umět cestovat v čase, vždy jen do minulosti.

You May Also Like

8 comments

  1. úchvatné fotky! Aj ked sa priznám,že mi prebehol až mráz po chrbte :)) Strašne ma bavíš! <3

    ReplyDelete
  2. Nemám tě ráda, vážně!:D Žiješ pět minut od pláže, v domku jako vystřihnutém z dobového seriálu.. závidím ti :D :) A fotky jsou krásné. A šaty taky:D :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, ty vždycky pobavíš! :D Hele není co závidět, není to nic cenově nedosažitelného. A pokud já vím, tak ty máš celý barák, ne? :D A děkujuuu :))

      Delete
  3. nádherné fotky!:) hlavně ta první je dokonalá!♥ a šaty ti moc sluší!

    www.lorietta.cz

    ReplyDelete
  4. To sú prekrásne fotky, vyzeráš úžasne :) A ten nový dom ti závidím, vyzerá to kúzelne!

    ReplyDelete

Thank you!