Esprit: Zimni Edit

by - 19:22

Jeden z duvodu, proc mam rada zimu, je moda. V zime se da mnohem lepe kombinovat obleceni a muzete mit na sobe i nekolik svych oblibenych kousku naraz. Kdyz uz teda vazne mrzne, tak bych si na sebe nejradsi oblikla i celou skrin, kdyby se mi to veslo pod kabat, haha. Tak me tak napada, nosite puncochace pod kalhotama v zime? Ja teda kazdy den, ale slysela jsem, ze ne vsichni to maji ve zvyku hahaha. Kdyz je hezky nasnezeno, tak se mi hrozne libi kontrasty barevnych kabatu a snehu. Snuh se mi letos asi nepostesti videt, v Anglii jsem stravila uz minulou zimu a nesnezilo ani jednou, coz me trochu mrzi, protoze jsem slysela o panice, ktera tu nastane, kdyz snezi a rada bych to videla na vlastni oci. Ale do Cech se chystam za tri tydny, tak treba bude snezit stejne jako minuly rok, kdyz jsem prijela na zacatku prosince. Byt ted v Cechach, tak bych se pravdepodobne porozhlizela po mint a nebo zelenem kabatu, protoze ale bydlim tady, tak hledam perfektni prsiplast. Moje ruzove vlasy taky ted hodne ovlivnuji moji volbu obleceni, napriklad nenosim vubec cervenou. Je to hard life haha. Posledni dobou mam nejradsi all-in-black.
Esprit nabizi spoustu obleceni, ktere je jednoduche a dobre se kombinuje a navic je to dobra kvalita, takze pokud se zajimate o sustain fashion, tak byste meli kouknout na jejich zimni kolekci. Tohle nejsou kousky, kterych se budete chtit zbavit po prvni sezone.


Ktery z outfitu se vam libi vic? Muj styl je rozhodne ten prvni, ale rikala jsem si, ze pro nekoho je cerna a bila nuda. Pro me je to ale nejjednodussi kombinace, navic miluju sedou. Jakou barvu byste si na sebe nikdy nevzali? U me je to mozna paradoxne ruzova. 

P.S.: Hrozne jsem se zamilovala do Esprit vlnenych kabatu, kouknete SEM.

You May Also Like

2 comments

  1. Parádní výběr! Já bych brala hned a všechno ;)))) hlavně mě ale zaujala ta druhá kolážka! ;)
    Style by Eliza

    ReplyDelete
  2. Páčia sa mi "all black" outfity, v podstate zistujem, ze nech sa chcem akokolvek farebne obliect, vzdy skoncim pri ciernej farbe. Najlepsie sa kombinuje a je to jednoducho nadcasova farba. Napriek tomu sa snazim obliekat aj do svetlych farieb, hlavne bielej, svetlomodrej, sivej,... do toho nejaky vyrazny vzor. Inak podobne ako ty, odkedy mam cervene vlasy, uplne sa vyhybam cervenej farbe. Teda aspon zvrsku a ruzova taktiez nepatrila medzi moje top farby :) Paci sa mi tvoj styl, len tak dalej :)

    ReplyDelete

Thank you!