Hanging Around

by - 16:17







Haha, these pictures took my friend Jose and it felt really weird having my pictures taken by someone else than Cyril (he was busy to do it). Well, Jose looked like he was holding a camera first time in his life. No, I am not gonna be mean:-). It was one of these days I called Jose early in the morning to tell him we're going to a very exciting event by the seafront. We came and it wasn't really exciting, it was actually pretty boring and I think I was pretty mistaken because I was expecting some parade in costumes. I don't even know why. So we just went for a breakfast and Jose was complaining as always about a size of his meal. This is like pretty boring story, I know. Cheers!

Hah, tyhle fotky fotil můj kámoš Jose a cejtila jsem se fakt divně, když mě fotil někdo jiný než Cyril, zvlášť když vypadal jako že drží foťák poprvé v ruce. Neee, nebudu zlá:-). Byl to jeden z těch dnů, co jsem se úplně zbytečně nadchla a brzo ráno jsem volala Josemu, aby vstával, že jdeme na skvělou událost k pieru. No a přišli jsme a nic skvělýho tam nebylo, hah. Nějak jsem se musela splést, protože jsem očekávala nějaký průvod v maskách a to tam teda opravdu nebylo. Tak jsme jenom šli na snídani a Jose si jako vždy stěžoval, že dostal málo. Já vím, to je nuda. Tak se mějte! A po první výplatě v nové práci konečně můžeme udělat tu giveaway, přece Vás neodfláknu nějakým šuntem :D.

You May Also Like

14 comments

  1. Možno to nebolo čo si čakala, ale zas ranajky s kamošom tiež môžu byť fajn :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, to rozhodně, akorát říkal, že se mohl vyspat o hodinu dýl :D

      Delete
  2. teda ta pláž a molo a zastávka to je prostě krása! a ty máš skvělou sukni :) a já uplně nesnášim když mě fotí někdo jinaj než F. hrozně mě to znervózňuje a nevim co dělat :D

    ReplyDelete
  3. Krásné fotky, dýchá z nich Británie, strašně už mi chybí...Mimochodem moc Ti to sluší...a Brightonu též :)
    Na Tvůj blog jsem narazila poprvé a musím říct, že jsem úplně nadšená :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc ti děkuju a jsem ráda, že se ti tu líbí <3 !!

      Delete
  4. krasne fotky mas vzdy ah !

    ReplyDelete
  5. Hrozne se mi libi, ze mas na fotkach nejake nebe (a takz ty plaze, cervenou hlavu a taak), v Londyne je porad jen bilo :D O tom, ze mas uzasne fotky celkove nemluvim, to je samozrejmost. Kocham se, unasim se :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anie, dekuju, jsi faaaakt hodna :-). Mua! Tak snad se to zlepsi, v lete to bude dobry! My tady zas mivame hrozne vetrno :D !
      Nojo, vsak znas meho obvykleho fotografa :D.

      Delete
  6. Hrozne se mi libi, ze mas na fotkach nejake nebe (a takz ty plaze, cervenou hlavu a taak), v Londyne je porad jen bilo :D O tom, ze mas uzasne fotky celkove nemluvim, to je samozrejmost. Kocham se, unasim se :)

    ReplyDelete
  7. Moc hezký blog:-). Přidávám se mezi GFC čtenáře:-) Kdyby ses chtěla připojit k mým, můžeš na http://www.changingroom.cz :-)

    ReplyDelete

Thank you!