Wanna cuppa tea?

by - 13:33


The year before I moved here I have always liked to have a nice cup of english tea. Black tea with milk always reminded me of England. It is what I ordered on the first date with my boyfriend and he gave me strange face, haha.
In the pictures I am with my great spanish friend Jonatan. He works in the hotel and this is a dining room there. I like to have spanish friends because they are funny, calm, positive, they always smile and are polite! And this is also what I like about my friend Jonatan, he has the same sense of humour like me!

Rok předtím, než jsem se sem odstěhovala, jsem si vždycky ráda dávala anglický čaj. Černý čaj s mlíkem mě vždycky připomínal Anglii a je to také to, co jsem si objednala na první schůzce s mým přítelem, který se na mě tak zvláštně podíval, haha. A teď ho pije taky pořád!
Na fotkách jsem se svým skvělým kamarádem Jonatanem, ze Španělska. Vede hotal a místnost ve které jsme slouží na snídaně. Strašně ráda poznávám lidi ze Španělska, protože je s nima sranda, jsou pozitivní, vždycky se usmívají a jsou slušní. A to je také to, co mám ráda na Jonatanovi a navíc má stejný smysl pro humor jako já!

You May Also Like

4 comments

  1. vy jste krásní! a tvůj kryt na ajfoun!

    ReplyDelete
  2. Ty fotky opět dokonalé ☻ Kamarád vypadá hrozně sympaticky :)Já černý čaj jedině bez mléka:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vážně?! To je ale docela síla, nee? :D :) Jinak děkuji!

      Delete

Thank you!