I Got Myself The White Pepper Bag

by - 21:41










 
I got this amazing satchel bag from The White Pepper. I have been wanting anything from them for quite a while and this bag was for reduced from £60 to £30 which is a bargain. It is probably my most favourite bag at the moment and also kind of a birthday present to myself. I am no longer 21. I must say that this birthday was the best birthday ever. Me and my twelve friends from here went to a thai restaurant and then for drinks. I asked everyone to only wear black or white or black and white and everyone did! That was awesome. I wish I could always tell people what to wear, haha. I still missed my family and friends from Czech or Meg who is currently in Australia BUT an amazing thing happened. My friend Sabina who lives in Prague literally knocked on a door of my flat on Wednesday last week - when it was my actual birthday. I cried and it was such a big surprise that I was unable to talk for a minute. She said I looked like I've seen a ghost haha. We had a few fun days together - there was lots of food involved haha. She also took these pictures and afterwards we ate 12 Krispy Kreme doughnuts which you can see here on my insta. Yummy! Thanks Sabina for coming. That was the best birthday present I could ever hope for.
I am feeling so lucky to have so many nice and amazing people around me. I realised once again how great my life really is.
Tuhle uzasnou aktovku jsem si poridila z The White Pepper. Nemuzu se nabazit jejich fotek na insta a na jejich strankach a chtela jsem neco od nich uz hrozne dlouho a tahle taska byla zlevnena z £60 na £30, takze jsem si musela mit a tak nejak jsem si ji koupila sama sobe k narozeninam. Uz mi neni 21. Musim rict, ze tyhle narozeniny byly ty nejlepsi narozky ever. Nejdrive jsem je slavila s dvanacti nejlepsimi kamarady, co tu mam, sli jsme do thajske restaurace, kde jsem si dala samozrejme curry jako vzdy a pak jsme jeste sli na koktejly. Vsem jsem nakazala, aby prisli v bile a nebo v cerne a nebo v bile a cerne a vsichni to dodrzeli. Kez bych mohla vzdycky urcovat, co maji mit vsichni na sobe, haha. No bohuzel zatim pouze jen na moje narozeniny :-). Byla to parada, sice mi porad chybeli kamaradi a kamaradky z Cech a taky Meg, ktera je ted prave zpatky v Australii, ale v den narozenin na me doslova za dvermi cekala Sabca, ktera bydli v Praze! Absolutne jsem ji necekala, brecela jsem a na minutu jsem nemohla ani mluvit. Sabca mi pak rekla, ze jsem vypadala jako bych videla ducha, haha. Prijela za mnou i s kufrem a uzily jsme si spolu nekolik dni....musim rict, ze to opet bylo hlavne o jidle. Haha. Sabca taky fotila tyhle fotky a hned po nich jsme se pustili do Krispy Kreme donutu, ktere jestli jste jeste nemeli, tak je musite ochutnat pri nejblizsi prilezitosti! Meli jsme jich dvanact, mnam, mnam. Jen se kouknete tady. Diky Sabi, ze jsi prijela, to byl ten nejlepsi narozeninovy darek v jaky jsem mohla doufat!
Jsem hrozne rada, ze je kolem me tolik skvelych lidi a zase jsem si jednou pripomnela, za mam hrozne stesti. :-)
 

You May Also Like

7 comments

  1. Trochu s oneskorením ti prajem všetko najlepšie k narodeninám. Mňa to tiež čaká za necelý mesiac - 22! Ach, ten čas ale letí :) :) Tá taška je bohovská!

    ReplyDelete
  2. Ten baťůžek je moc krásný a celkově prostě vypadáš skvěle. :)

    ReplyDelete
  3. aj ja sa pripájam všetko naj :) a dodávam, že patríš medzi najštýlovejšie dievčatá na SR/ČR :)

    ReplyDelete
  4. proč o tobě vím až teď???
    jsi skvělá a máš dokonalý styl <3

    ReplyDelete
  5. Na ty vlasy se asi nikdy nevynadívám.

    ReplyDelete
  6. Ta aktovka je božská, což mimochodem platí i o předposlední fotce! :))

    ReplyDelete

Thank you!