What Happened in 2014

by - 12:38

A lot can happen in one year but let's skip everything unpleasant which I've been through last year and only concentrate on good things! I will try to write them in a chronological order haha :-).
1) I got a job
...and it's great most of the time haha. I am not allowed to talk about it online but yeah it's a good one haha. I also became really good friends with several of my colleagues. Just because I've tried so many jobs I can appreciate this one...because have cakes almost everyday.

2) I became a (fake) vegetarian
...and I didn't want to use the work 'fake' but since my friends read this blog I cannot really lie about it. There were times when I tried a bit of chicken. I admit. I was vegetarian when I was twelve till I was sixteen and now here I am again. It is great they it's cooked for us at work because I am so lazy and I hadrly ever cook for myself at home.

3) I started skateboarding
...and I love it. I remember trying it two year ago and I think I fell off and since then I thought I cannot do it and that it's simply not for me but then I've tried it again last year in April and I've started skateboarding to work and back and I cannot wait for summer so I can do it again. Also I have a normal (freestyle aha) skateboard now so I've started learning some tricks and that but that will take a while haha.



4) I met Megan Sarah Denne (such a nice name!)
...and I wanted to be her friend since our first conversation. I think it was a faith that we met. She's back in Tasmania now and I miss her everyday. We literally lived together for week in my tiny little place and we had so much fun.

5) I got my first tattoo
...and I am obviously planning on having more. I wish I wasn't skint all the time haha.

6) I went to Brighton Fashion Week
...and let's just say again that I was VIP haha. I am so greateful to WeLoveBrighton for this experience. It made me realize how important is fashion to me and that I want to be part of the scene.

7) I went to Barcelona, Madrid and Aranjuez
...and I decided I am going to live in Barcelona one day. It is such a friendly and lively place. Madrid was fun too and I enjoyed going to Aranjuez where they treated my as a queen haha. It was also my first time I travelled somewhere on my own and I need to agree with all my friends who like it that it's the best way to travel. This year I am planning to go to few countries and I already got my flights for Amsterdam where I am going with a friend in March. Weeee!

8) I saw my best friend in a play
...and she's so talented. It made me so happy to watch her and I cannot wait for her to be famous. I was just laughing all the time even at all inappropriate times haha.
Is that good enough for one year? I think it is. :-) Thanks for reading. You all are great and I wish you all good luck for 2015!





 
Hodne se toho muze stat jen za jeden rok a me se nechce psat o vsech problemech a zmenach zvlast v osobnim zivote, ktere jsem si zazila minuly rok a tak se zamerme jen na to pozitivni. Snazila jsem se to napsat tak, jak se to postupne stalo :-).

1) Ziskala jsem praci
...a vetsinu casu je to tam skvely, nemame dovoleno o tom psat na internetu, takze pokud nekoho vazne zajima, co delam, napiste mi mail. Z nekolika mych kolegu (prijdu si stare, kdyz pouzivam tohle slovo haha) se stali moji skveli kamaradi s vidame se spolu i mimo praci. Diky tomu, ze jsem si zkusila spoustu ruznych praci, tak tuhle umim ocenit...hlavne proto, ze tam mame dort (skoro) kazdy den! Haha.

2) Stala jsem se (falesnou) vegetariankou
...nechtela jsem vam to na sebe vyzradit, ze to moje vegetarianstvi je tak trochu 'fake', ale vzhledem k tomu, ze nekteri moji kamaradi sem chodi, tak bohuzel nemuzu lhat a priznavam, ze obcas jsem mela kousek kurete. Priznavam se! Od dvanacti do sestnacti let jsem byla vegetariankou a ted to zkousim znova a tak nejak by se dalo rict, ze jim zdrave diky tomu, ze mame jidlo v praci. Vareni me totiz jinak vubec nebavi a varim mozna tak jednou za dva mesice. A to nekecam haha.

3) Zacala jsem skejtovat
...a miluju to. Asi pred dvema rokama jsem to jednou zkusila a neslo mi to a tak jsem si rikala, ze to asi nebude nic pro me, ale nastesti jsem to minuly rok v dubnu zkusila znova a zacalo me to hrozne bavit a dojizdela jsem na skejtu do prace cele leto. Uz aby bylo zase leto a ja nemusela jezdit autobusem nebo chodit pesky..Taky jsem si uz poridila vlastni skateboard a zacala se ucit par triku, pujde to ale pomalu haha.

4) Poznaka jsem Megan Sarah Denne (hrozne se mi libi jeji jmeno)
...a chtela jsem byt jeji kamaradkou uz po prvnich par minutach, co jsme se poznaly. Myslim, ze to byl doopravdy osud, kdyz jsme se v srpnu poznaly v Edinburghu v hostelu. Prave ted je zpatky v Tasmanii a chybi mi kazdy den, precejen jsme spolu bydlely nekolik tydnu (v mem malem pidi mini byte) a byla to strasna sranda. Uz aby byla zpatky.

5) Nechala jsem si udelat svoje prvni tetovani
...a samozrejme mam v planu nekolik dalsich, kez bych jen nebyla porad tak bez penez haha.

6) Byla jsem na Brighton Fashion Week
...a rekneme si jeste jednou, ze jsem byla VIP haha! Ne pardon, ale tak nejsem na to zvykla a prisla jsem si tam velice dulezita a byl to fajn pocit, co si budeme nalhavat hahaha. Jsem vdecna WeLoveBrighton za tenhle zazitek a taky jsem si tam uvedomila, jak je pro me moda dulezita a ze chci byt soucasti tehle sceny.

7) Jela jsem do Barcelony, Madridu a Aranjuez
...a rozhodla se, ze jednou budu v Barcelone zit, protoze to tam bylo hrozne fajn a lidi byli mili a vubec by to bylo super bydlet na miste, kde jsou i pekarny otevreny ve tri rano haha. V Madridu to bylo taky zajimavy a hrozne jsem si uzila Aranjuez, kde se ke me vylozene chovali jako ke kralovne. Taky to bylo poprve, co jsem nekam cestovala o samote a dala jsem pak za pravdu nekterym mym kamaradum, co cestuji jen a pouze sami. Myslim, ze clovek se tak nauci hodne sam o sobe. Tenhle rok planuji navstivit dalsich par mist a s mym kamaradem uz mame koupene letenky do Amsterdamu na brezen. Joooo!

8) Videla jsem moji nejlepsi kamaradku hrat v divadle
...a je neuveritelne talentovana, verte mi, kdyz vam rikam, ze jednou bude hooodne slavna! Byla jsem z toho uplne mimo, kdyz jsem ji videla zarit na jevisti a porad jsem se musela smat, jak jsem byla stastna. Obcas jsem se teda smala, kdyz se to uplne nehodilo, ale co, mela jsem proste radost!

Je to dostacujici pro jeden rok? Kdybych chvili premyslela, tak si asi vzpomenu na par dalsich veci, co mi udelali radost, ale i tak mi ted prijde, ze minuly rok byl fajn, pres vsechny potize a prekazky. Dekuji Vam za cteni a taky za vasi podporu v minulem roce. Jste skveli a preju Vam hodne stesti v roce 2015!

You May Also Like

1 comments

  1. koľko optimizmu v jednom článku :) krasne bilancovanie. Tak nech je rok 2015 este lepsi ! :)

    ReplyDelete

Thank you!