Lick: Frozen Yogurt

by - 14:24








Yummy! I'm not a huge fan of ice-cream but I love a frozen yogurt. Lick yogurt is delicious and their shop is in North Laine - my most favourite part of Brighton. It is actually first shop in Britain which started selling frozen yogurt. They also do milkshakes so I like them. Haha. We were hangover but they were giving out their frozen yogurt  for free so I said we have to go
This was on a very hot day so we almost died on our way. There pictures are from last month so don't get confused about my hair. Is it still pink at the moment. Haha.
Do you also eat ice-cream during the winter or is it just me?
Mnami! Nejsem nejvetsim milovnikem zmrzliny, ale miluju mrazeny jogurt. Lick jogurt je mnamka a maji obchod primo v North Laine, v moji nejoblibenejsi casti Brightonu. Lick je ve skutecnosti prvni obchod v Britanii, ktery zacal prodavat mrazeny jogurt. Tak to by bylo k historii, haha. Delaji tam u nich v obchudku i milkshaky, takze je mam rada. Fotky jsou asi mesic stare (takze netreba premyslet nad barvou mych vlasu, pored je mam ruzove) a ten den jsme mely kocovinu... ale rozdavali Lick zdarma, tak jsem zavelela, ze musime jit a tak jsme se tahly pres mesto v totalni parmu. Ach jo. Haha. Vsak to znate.
Mate radi zmrzlinu (nebo frozen yogurt) i v zime nebo to jen ja?

You May Also Like

2 comments

  1. podla farby tvojich vlasov zistim aky stary je ten a ten clanok :D ... a mrazeny jogurt je mnamka v kazdom obdobi :)

    ReplyDelete
  2. Se divim, že jsme vůbec přežily, a přitom na těch fotách vypadáme docela v pohodě. :D
    Asi budu muset mít vždycky kocovinu, když budeš chtít fotit na blog.
    I fly like paper, get high like planes ♫ :*

    ReplyDelete

Thank you!