London: Bohemia Lounge

by - 16:17



 






I should probably apologise for not posting a lot lately but I won't because I guess you can live without me ha ha. The reason for that is my best friend who is staying with me at the moment and also I do not have internet again. I moved to my new place and that bloody company (not gonna name) is taking ages. They even said they cannot find my address in their register. Oh god. So I am having lots of fun with Sabina at the moment and after I finish writing this I will literally run into the sea because this hot weather is just ridiculous and I cannot put up with that. Seriously.
In last post I promised I will show you pictures from Bohemia Lounge so here you go. I know they are not really good but you know what? It was so dark there and it made it too difficult...or maybe I am just a rubbish photographer. Whatever. It was cool there and it reminds me of my grandmother's living room. These cocktails we had were SO strong and I don't really drink. First I had Apple Pie which they serve together with a small custard and tiny tiny tiny apple. My second cocktail was called Chocolate Pot and I tried to take pictures but just like I said it was too dark. Well at least you don't have to be jealous. Ha ha. I was really surprised we were only people there but I guess it might be because it wasn't really cocktail hour yet. It's just always like that, isn't it? You book a table and when you get there you are the only customers.
Cheers guys! I'm off to beach.

Mozna bych se mela omluvit, ze ted moc nepostuju a od minuleho clanku ubehl tyden, ale nebudu se omlouvat, protoze verim tomu, ze jste v pohode a je vam to celkem jedno, haha. Hlavni duvod, proc na blog ted nemam cas je, ze tu mam moji nejlepsi kamaradku z Cech a taky na novem byte zatim nemam internet. Bude zase opet trvat hrozne dlouho, nez mi ho zapoji, to se vsadim. Takze ted sedim v knihovne a nadavam na anglickou klavesnici (ted uz chapete, proc pisu bez carek a hacku). 
Sabca za mnou prijela uz pred tydnem a mam ji tu az do pondeli, hrozne si to uzivame, mela jsem ted volno cely ten tyden z prace, tak si pripadam jako kdybych byla nekde na prazdninach. Ha ha. Jakmile tohle dopisu, tak bezim pro Sabcu domu a pak rovnou na plaz a do vody. Nastesti je plaz opet dve minutky od domu, takze uz se nikde nebudu potit. Pocasi je sileny, tyhle vedra nezvladam absolutne. Haha.
V poslednim clanku jsem slibila, ze sem dam fotky z ceskeho baru Bohemia Lounge v Londyne, tak tady je mate. Vim, ze nejsou zrovna kvalitni, ale na moji obhajobu: meli tam hroznou tmu, takze to bylo fakt tezky a blesk zrovna nemam rada....mozna proste jen neumim fotit. To je jedno. Interier byl hrozne vtipnej a rikali jsme si s Vojtou, jak je fajn, ze to, co ma vase teta (nebo babicka?) v obyvaku je tady nejvetsi styl. Haha. Koktejly, ktere jsme si u pana Tvaroha (tak se jmenuje majitel) byly fakt silny, hlavne pro me, protoze skoro nepiju, ale byly moooc dobry a jsem rada, ze jsme tam sli. Nejdriv jsem mela Apple Pie, ktery serviruji s malym pudingem a malinkatym jablickem a jako druhy koktejl jsem si dala Chocolate Pot, ke kteremu dostanete malinkou susenku. Foceni druheho koktejlu jsem vzdala, tak aspon nemusite zavidet. Haha. Prekvapilo me, ze jsme tam byli jedini, ale hadam, ze sest vecer asi neni uplne koktejlova hodina. Ale takhle to je vzdycky, ne? Nekde zamluvite stul, prijdete tam a zjistite, ze tam jste jedini a rezervace byla celkem zbytecna.
Musim jit! Mejte se fajn, ja bezim na plaz. Nemam cas si to po sobe ted cist, takze dekuju, ze mi odpustite  vsechny hrubky...jako vzdy:-).

You May Also Like

1 comments

  1. náhodou fotky su autentické ;) kusok domova, ze? vyzera to tam prijemne :)

    ReplyDelete

Thank you!