She Shredders Brighton

by - 12:55











About a month ago I've started doing longboarding and I love it. There is a cycling road near my place so I can skate to work along the beach. Not gonna lie. Feels great.
I heard about female-only skating session at Brighton Youth Center and I thought I should give it a go. It's fronted by top UK skater Lucy Adams and you can go there even if you've never tried skating before. It was amazing. I'm sorry for the quality of the pictures. I took them in a rush as I didn't want to waste my time there ha ha. Do you skate? Have you ever tried it?


Asi před měsícem jsem začala jezdit na longboardu a miluju to. Podél pláže je cyklostezka na které se jede úplně parádně a tak můžu do práce jezdit na longu. Nebudu lhát. Je to báječný.
Slyšela jsem o female-only skejtovací session v Brighton Youth Centru a tak jsem si říkala, že bych mohla vyzkoušet i freestyle. Trénuje tam nejlepší skejťačka v UK Lucy Adams a může tam jít každý i přesto, že na skejtu třeba nikdy nestál. Bylo to skvělý. Omlouvám se za kvalitku fotek, nafotila jsem jen něco ve spěchu, nechtěla jsem tam plýtvat časem ha ha. Jezdíte na skejtu? Zkusili jste to?

You May Also Like

4 comments

  1. Mě to nikdy nelákalo, hehe..nic pro mě:) Ale ty prostory vypadaj zajímavě a ráda chodím koukat třeba do skateparku a tak. A moc ti ta svítivá zrz sluší:)

    ReplyDelete
  2. Ivkaaaaa, už si nafarbená???? Vyzeráš tu tak nejak inak-nie ako roztomilá školáčka, ale ako sexi dračica O:))

    ReplyDelete
  3. Super fotky, vždy som to chcela skúsiť :)

    ReplyDelete
  4. Já fakt strašně moc chci vyzkoušet longboard! Moc mě to láká :)

    ReplyDelete

Thank you!