Having Friend Over in Brighton

by - 13:41










I like having people over and showing them Brighton. It's probably because everyone loves it here. This time it was L. who spent a week in Brighton and she has seen here so much. Here are few pictures from a day when we walked from mine to Marina and Rottingdean. First three days I had off so I was able to show her my favourite places and we had so much fun. Everyday when we went to bed we just fell asleep in like 5 minutes because we were always so tired ha ha. It's good to be busy when you travel. I love how she writes her travel diary. Do you like making travell scrapbooks or something ? 

Mám ráda, když mi sem přijede návštěva a můžu ukazovat všechna moje oblíbená místa svých kamarádkám/kamarádům z Čech. Baví mě to hlavně proto, že se tu každému líbí. Tentokrát za mnou přijela na týden L. a stihla toho strašně moc. Tyhle fotky jsou většinou z dne, kdy jsme šli ode mě z bytu až do Mariny a Rottingdeanu, což je snad osm mil! První tři dny, když tu byla, jsem měla volno, takže jsme mohly být spolu a bylo to strašně fajn. Každý den, když jsme šly spát, tak jsme obě usly do pěti minut, jak jsme byly vždycky unevený ha ha. Hrozně se mi líbí, že si píše cestovní deník už snad od té doby, co umí psát:-).
Co vy? Píšete si deník nebo děláte scrapbooks?

Lucko, díky že jsi přijela! <3

You May Also Like

3 comments

  1. No tak komu by se v božském Brightonu nelíbilo!♥

    ReplyDelete
  2. Byla to pecička! Už se těším, až přijedu zase :)

    ReplyDelete
  3. Já si píšu deník a hrozně se u toho bavim, když si to pročítám zpětně.. :D V září mi odjíždí přítel na měsíc do Londýna (nebo si to aspoň plánuje) a já tam pojedu na týden, tak bychom mohly dát nějakej srazík, hm?))

    ReplyDelete

Thank you!