Busy Busy Busy

by - 14:01

















What have you been up to lately? I eat. I sleep. I laugh. I work. I work a lot. It is my choice so I cannot really complain:-). It's not physical work but it can be mentally exhausting at times. When I'm not at work I chill on the beach or in the park with my mates or trying to not spend all my money on cupcakes - which is hard. I'm also drinking lots of coffee (late with two sugards) from Small Batch Coffee Company and learning some Spanish for which I use Duolingo.
I'm wearing clothes from Beyond Retro again. <3 My lipstick is from Superdrug and it is called Queen of Hearts!
I'm planning to bleach my hair and go for bright bright red. In the past I had many colours (pink/blue/orange etc.) so I am not worried about ruining my hair but I'm just not sure about the colour.
What do you think?

Jak se máte poslední dobou? Jím. Spím. Směju se. Pracuju. Hodně pracuju a to tak, že i třeba víc než 50 hodin týdně, je to ale moje volba, takže si nemůžu stěžovat:-). Není to fyzická práce, ale psychicky je to občas vyčerpávající..ale mám to ráda. Když nejsem v práci, tak chilluju na pláži nebo v parku s kámošema a snažím se neutratit všechny peníze za cupcakes (a to je dost těžký). Piju hodně kafe (late + 2 cukry) ze Small Batch Coffee Company a občas se učím španělsky přes Duolingo.
Na sobě mám opět Beyond Retro. <3 Moje rtěnka je ze Superdrug a jmenuje se Queen of Hearts!

Plánuju si odbarvit vlasy a jít do zářivé červené. Před pár lety jsem vyzkoušela spoustu barev (růžovou, modrou, oranžovou atd.), zničení vlasů se nebojím, spíš si prostě jen nejsem jistá tou barvou. Co si myslíte?

You May Also Like

9 comments

  1. Tak to se při příští návštěvě Superdru po té rtěnce mrknu..a absolutně miluju tu třetí fotku!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jinak mně se na tobě líbí spíš tenhle odstín, nějak si tu zářivou nedovedu představit. Ale do toho, chápu, že člověk občas potřebuje změnu:
      ))

      Delete
  2. me se desne libi ta pata .d
    do cerveny urcite jdi! ja mam v posledni dobe na hlave nejradsi modrou a zelenou. (teda zatim ne na ty svoji) ale ta zarive cervena mi k tobe taaak sedi!
    jo a jsi hrozne roztomila. takovym tim rozvernym zpusobem .D

    ps: jak jsi na duolingu? nemam tam zadny akcni kamose a jsem z toho smutna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc děkuji za komentář! Řekni jak jsi tam ty a najdu si tě, nechci, aby mě sledovali ti, co tam nejsou ha ha... ikdyž žádný tajný jméno nemám :D. Ale moc akční zas taky nejsem...jak kdy:-)

      x

      Delete
    2. haha, já tam jsem velmi originálně jako yadnee. koho by to napadlo! .D

      Delete
  3. Ja s tým už budem trápna- strašne žerem tvoje fotky a tieto teda budú patriť medzi top! Ten kontrast žltej s červenou na nezaplatenie! <3
    Neviem si celkom predstaviť, ako vyzerá tá "žiarivo červená", ale myslím, že odtiene červenej ti moc idú, takže by to nemal byť krok vedľa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mám ráda slovenské komentáře:-). Moc děkuji, jsi tak hodná. XXX

      Delete
  4. ja nemôžem z tvojej farby vlasov..krásna , krásna a ešte raz krásna :)

    ReplyDelete

Thank you!