Verano Lounge Brighton

by - 12:28















It's been 2 months since I've decided to become a veggie (again). I love it and it is so easy. What makes it easier is having a delicious lunch/dinner at work so at least one proper meal a day. I struggle with breakfast though. I had few on the beach but nowadays I feel like I cannot even be bothered ha ha. Sometimes I can be so lazy.
Verano Lounge is relatively new place on Western Road and I enjoyed my vegetarian breakfast and staff were nice but it was bit overpriced ha ha.
I got hungry looking at these pictures so I am heading to my very new favourite place in North Laine called Wai Kika Moo Kau where they serve amazing vegan and vegetarian food. All my friend are at work so it is just me and a book:-).


Tak už to byly dva měsíce, co jsem se rozhodla, že budu zase vegetariánskou. Miluju to a je to tak jednoduchý, jednoduší mi to dělají i úžasný obědy/věčeře, co mám v práci, takže to mi aspoň zajistí jedno pořádné jídlo denně. Mám problém se snídaní. Pár jsem si jich dala na pláži, ale poslední dobou mám pocit, že se tím snad ani nebudu obtěžovat. Někdy jsem tak líná!
Verano Lounge je celkem nové místo na Western Road, kousek od nás a jejich snídaně pro vegetariány byla moc dobrá a i obsluha byla fajn, ale bylo to trochu předražené ha ha.
Teď po koukání na tyhle fotky mám hrozný hlad a tak vyrážím do North Laine do mojí nové oblíbené vegenské a vegetariánské kavárny Wai Kika Moo Kau, mňam! Všichni moji kamarádi jsou v práci a tak to budu jen já a knížka:-).

You May Also Like

3 comments

  1. velice ocenuji tve brightonske tipy na jidlo!!! .D

    ReplyDelete
  2. Já tak miluju tvý články, at už fotíš kdekoliv, nikdy to není nuda a vždycky je to tak příjemně nekonvenční.

    ReplyDelete

Thank you!