Brighton & Hove Food and Drink Festival

by - 17:17




















Oh my, I am so in love with food fests here! There's gonna be even bigger one in two weeks while I'm away which is a bit sad. It was busy because everyone in Brighton is hungry - just like me. I bought that Pepper & Olive Ciabatta you see in the last picture together with that huge Oreo cupcake! Yummy!Mae West — 'I'm a woman of very few words, but lots of action.' (That means I cannot brag about food but I'm excellent in eating.)

To bylo zase něco pro mě, miluju festivaly jídla! Budete tu za čtrnáct dní ještě jeden úplně obří, který propásnu, protože budu v Čechách, ale co se dá dělat. Bylo tam úplně narváno, nejen proto, že je víkend, kdy jsou Velikonoce, ale taky proto, že mají určitě všichni v Brightonu hlad, stejně jako já. Koupila jsem si Ciabattu z posledního obrázku a ten obří Oreo cupcake, který jsem musela sníst nadvakrát. Mňam!
(Neumím psát o jídle, ale umím jíst.:-)

You May Also Like

7 comments

  1. Krásný fotky, nejhezčí helter skelter!:D Ale prosím tě, musím se zeptat.. není ti trapný fotit to jídlo a takhle zblízka? Sice Angličané nejsou Češi, ale když jsem na trhu a chci fotit, tak i tak na mě lidi koukaj jako "Kup si něco, jinak nefot ty čubko"! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Není mi to trapný! :D Na mě se vždycky všichni usmívají a ptají se mě na co ty fotky mám a když jim řeknu, že jsem blogger, tak mi většinou dají nějaký vzorky na ochutnání zdarma (dostala jsem popcorn, olivy, kus čokolády:D) :-). Musíš zkusit jinou taktiku. Kupuju si jen to co chci samozřejmě.

      Delete
    2. Mně by to stud asi i tak nedovolil. No ale možná to zkusím příště :D :)

      Delete
  2. super fotky :) hned bych někam jela, tohle mě vždycky na cestování nejvíc baví :) třeba Izraelské trhy s jídlem, v životě jsem neviděla tolik koření pohromadě :D :) a byl dobrý ten oreo cupcake? nikdy jsem oreo neměla a stydím se za to :D :D

    Na mém blogu probíhá giveaway, budu ráda když se zúčastníš. :-)

    ReplyDelete
  3. som z tách fotiek hladná! :)

    ReplyDelete
  4. Proč jsem se sem teď chodila koukat sakra? :D Chci kilo těch pendreků :(

    ReplyDelete
  5. To vypada uzasne! Tolik dobrot! Ja bych sla taky do te ciabatty, mnam!

    ReplyDelete

Thank you!