Beyond Retro: Brighton !

by - 17:22


Last week we spent a few hours in Beyond Retro which is an amazing and huge vintage store on Vine street in Brighton! It's not only in Brighton - they have stores in London and in Sweden! This company is pretty big and they have got many followers on facebook. There are pieces you would not find anywhere else so I decided to create some outfits for you. All that cool stuff comes from Beyond Retro.


I love the way it looks in there. It is crazy and beautiful at the same time. Not forgetting to mention that they play good music!
This was my first outfit, I especially loved the skirt. I cannot wait for summer and being able to wear something like this!

See? I told you it is amazing!:-)


I tried something different here, I do not usually wear denim, I tried it because I liked the shirt but unfortunately it was too big for me. That is sometimes my problem when shopping at vintage shops. It's either my problem or the fact that people in the past were giants :-).




This shirt spells out PERFECTION! <3 Reason being is because it blends with anything.




Here I am feeling like a lady from 70's:-).





Love this long dress and the hat! I would love to travel back to the times where they were wearing these little cute hats!
Billy goat quietly making sure our photoshoot runs smoothly.


I think I must have been a boy in my past life because I really do like this style. It just felt natural. How about you? What do you think?

Oh, I've almost forget to mention that they do kimonos! How cool is that?
I would love to thank Beyond Retro again for having me, it was fun and I love them for it. Go there and lose yourself in retroness! :-)

P.S.: If you're thinking about purchasing from Beyond Retro, they deliver world wide.

xx


Minulý týden jsme byli pár hodin v Beyond Retro v Brightonu, je to dost známý a super skvělý vintage shop, můžete ho najít i v Londýně např. v Brick Lane (<3) a expandovali i do Švédska. Na instagramu a jejich facebook stránce mají skoro 26 tisíc followerů. Vytvořila jsem u nich pár outfitů, tak budu ráda za váš názor:-). Tímto postem bych chtěla trochu rozjet svoji rubriku "I Support", kde toho zatím moc nebylo a přitom vám můžu ukázat tolik obchodů, co tu máme!
Hrozně se mi líbí, jak to u nich vypadá, je to šílený a zároveň cool. Prostě originál! A taky tam hrají skvělou hudbu. Myslím, že pokud máte rádi old-school styl, tak najdete něco skvělýho přímo pro vás a určitě se podívejte na jejich stránky, doručují zboží celosvětově. Do Čech a na Slovensko za £15.95 - £20.90.

You May Also Like

11 comments

  1. Achachach,krása! Na retro moc nejsem, ale vypadá to tam suprově a k tobě to jde. V Liverpoolu máme taky krásný, ale já bych tam nikdy fotoaparát nevytáhla, na to se moc stydim.
    :D

    ReplyDelete
  2. Ty jo, to vypadá skvěle! (proč něco takového není v mé blízkosti, nebo alespoň někde v ČR? :D) Snad bych se na ty jejich stránky ani neměla koukat, moc velké pokušení..
    A myslím, že k tobě to retro jde, moc :)

    ReplyDelete
  3. takhle asi tak nějak vypadá ráj. achjo, o něčem takovém si můžeme v Česku nechat jen zdát zatím (snad zatím tedy). :/ super post!

    ReplyDelete
  4. Tohle je ten obchod, kde bych dokázala strávit hodiny a hodiny a pořád objevovala nové super věci ♥ A tobě to fakt moc sluší!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji! Ano, je to fakt na hodiny a hodiny!

      Delete
  5. božebožemôj to je proste sen, nemôžem sa prestať kochať a chcem všetko odtiaľ vlastniť! a like a lady from 70´s je najnaj :)

    ReplyDelete
  6. wow! tak to je super! všechno ti to moc sluší :) ten červenej cylindr je nej! :)

    ReplyDelete
  7. to je sen! miluju 30.-50. léta a přesně něco takovýho u nás chybí

    ReplyDelete
  8. pri tomto poste som len aaaaachla <3 Veľká vdaka zaň! už na instagrame som slintala nad týmto dokonalým brlohom <3
    Ten (nazvimeto) štýl malého golfistu /cháp v tom barete a károvaných nohaviciach/ ti sadne úplne najviac <3 ako chlapec sa mi páčiš! (tiež!!!) :)))

    ReplyDelete

Thank you!