Loving Winter Wonderland

by - 13:09


Oh, S. ! Maybe next time you will win this huge chocolate! Don't be sad, you silly nut!


After wandering in central London which you saw in the last article we went to Hyde Park - to the Winter Wonderland. I bought there only one thing which you will see soon xx! Unlike my friends I am not a fan of these extreme attractions...I would rather ride merry go round or something slow and not dangerous! It just scares me and I am not willing to pay for something which will make me feel sick and tired, haha!  :)

Po potulování se po Londýně, které jste viděli v minulém článku, jsme šly do Hyde Parku, do Winter Wonderlandu. Koupila jsem si tam jen jednu věc, kterou uvidíte někdy příště (to říkám vždycky a pak nic, že?haha). Narozdíl od mých kamarádek nejsem velkým fanouškem těchhle extrémních atrakcích, co měli právě ve Wonderlandu....Maximálně bych šla na nějaký poklidný kolotoč a rozhodně na nic nebezpečného. Mám z toho strach a proto se mi nechce platit za něco z čeho mi bude akorát špatně, haha! :)

You May Also Like

4 comments

  1. Aaach tak tohle je ráj pro mě!Snad se tam někdy podívám včas, abych to viděla.. Ti mimoni jsou úžasní,z toho by se zbláznila kamarádka :)

    ReplyDelete
  2. Super fotky!:) Doufám, že se mi taky někdy poštěstí se tam podívat.

    ReplyDelete
  3. Nejlepší deal na nutellu,hm hm..já ji vždycky kupuju v Asdě a ted nevím,jestli někde za 2.44 nebo 3.44 :D Asi to první:D

    ReplyDelete
  4. Jeee, tk to je neco pro me, miluju zabavni parky, drahy, domy hruz a podobne! Hned bych sla :)

    ReplyDelete

Thank you!