Insta Christmas in Brighton

by - 17:02

Lovely Lanes:)
This is made of CHOCOLATE! Art! / Tohle je vyrobeno z ČOKOLÁDY, tomu říkám umění.
Skating right next to Palace. / Bruslení u Paláce.
No, I haven't bought that, haha. / Ne, nekoupila jsem si ji, haha.
Lanes again:)
(and North Laine)
I take many picture on my iPhone and I wanted to share them with you who don't follow my instagram (eivapoppins). I am full of Christmas mood and here in Brighton. We've got a challenge with my boyfriend. We decided that we are not going to spend huge amount of money on gifts for each other so we said that it can be one or more gifts but the price has to be max. 5 pounds! That is a big challenge to find something awesome a so cheap! Of course, it could be good to make something but I am useless in making anything so it is kinda impossible. What do you think about our idea?
//
Fotím neustále a pořád spoustu fotek na můj iPhone a chtěla jsem Vám, co nechodíte na můj instagram (eivapoppins) nějaké ukázat. Mám šíleně Vánoční náladu a vymysleli jsme si s přítelem takovou výzvu, rozhodli jsme se, že nebudeme utrácet za dárky pro sebe a dohodli jsme se, že si můžeme dát jeden nebo i více dárků, ale nesmí stát víc než 5 liber (160Kč)! Bude to těžké a samozřejmě Vám pak ale řeknu, jak to dopadlo, držte mi palce, ať vymyslím něco parádního. Samozřejmě by bylo hezké něco vyrobit, ale já jsem v tomhle nemožná! Co si o našem nápadu myslíte?

You May Also Like

8 comments

  1. Není pět liber spíš 150 Kč?:))) Jinak fotky jsou náááádherný. Já se furt nemám k tomu, abych byla ve městě večer, takže mám jen pár fotek ze dne a to prostě neni takový. Navíc Brighton, ten má tak nesmírný kouzlo!
    Jinak my s přítelem máme podobnou dohodu, ale nedali jsme si finanční limit. Vlastně si dáváme každoročně třeba dvacet dárků. :D Ale letos jsme si řekli, že méně a pak pojedem na povánoční slevy.:D Jinak ti doporučuju nějakej pound, tam bych si i já vybrala. Ale zas u chlapa těžko říct.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj,
      Bohužel není, koruna je už 32Kč. :/ Je to fajn v případě, že budeš měnit libry na koruny, ale jinak ne.
      On zas ani není tak typickej chlap:D. V podstatě s čímkoliv co dělá typickej chlap se nechce ztotožnit a udělá cokoliv, aby takovej nebyl. Budu asi chodit po antiques a tak, on má rád tyhle starý krámy :D :D. No a budu se těšit na fotky od tebe!!!! :))

      Delete
    2. Ježiš,ted koukám, že libra je 32 něco..to se stalo kdy? Já teda budu pořád počítat, že mám z poundu věci jen za třicet kaček!:D

      Delete
    3. Hah, jsme to napsaly stejně. Sakra. Doufám, že zas bude třicet.:D:D Hlavně, že když jsem jela do Čech, tak to tak bylo!
      Aha aha, tak to zkus projít antiky nebo charity shopy!:))

      Delete
  2. Ach, teším sa na Vianoce. Krásne fotky plné vianočnej atmosféry :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já taky, ale stejně je lepší Halloween :D

      Delete
  3. skoda tej capice:( :D
    slusela ti

    ReplyDelete

Thank you!