Cheers! Giveaway!

by - 17:55


How are you? This is just one left pic from this. I am having 12 (oh yeah, we are talking in big numbers) followers here and 9 on Bloglovin. Wooo!
I was thinking about my own giveaway.... How about to give away my old socks? Does it sound interesting? Well, not really but it would be unique, haha.
Thanks for your support and wish me luck for next few weeks. I am gonna need it!
//
Tak jak se máte? Tohle je ještě jedna poslední fotka z tohoto postu. Představte si, že mám 12 (jojooo, mluvíme tady ve velkých číslech, haha) followerů tady a dalších 9 na Bloglovin. Spousta blogerek dělá giveaway and já jsem přemýšlela, že bych udělala svojí vlastní. Co takhle darovat moje starý fusekle? Myslíte, že to není dobrej nápad? Asi ne, ale aspoň by to bylo unikátní, haha.
Díky za podporu blogu a pokud mě fakt máte rádi, tak mi pošlete pár rohlíků z Čech, díky! Fakt se mi po nich stýská. A držte mi příštích pár týdnů palce, budu to potřebovat.

You May Also Like

13 comments

  1. Haha, rohlíky mi taky chyběj. Ježiš, jakou já na ně ted mám chut. Díky moc. :D A fotka je bezkonkurenční, ty vlasy ♥ Tu GA s fuskama můžeš zkusit, znáš to, lidi berou zadarmo všechno.... :D:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, díky. Rohlíky prostě to je něco nenahraditelného :D.

      Delete
  2. Krásna fotka! A budem ti rozhodne držať palce, zvládneš všetko! :)

    ReplyDelete
  3. hah,po 12tich followeroch som GA ani ja nerobila,ostuda mi:)) Máš super blog,ľudia si ťa sami nájdu! :) Fotka je úplne superská! <3 S tými ponožkami to skúsiť môžeš,aspoň zistíme,koľko fetišistov je medzi nami :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No já na tyhle soutěže stejně nejsem :D.. Hm, to je pravda, to asi ani nechci vlastně vědět :D

      Delete
  4. Wow congratulations! Keep blogging!

    http://steffisanta.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Práve som na tento blog narazila a je naozaj zaujímavý :-). Verím, že rohlíky chýbajú, ja by som bez nich naozaj nevydržala. Ani si my na Slovensku a v Česku neuvedomujeme, aké poklady tu máme :-).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, moc děkuji za pochvalu :). Ohledně jídla je to rozhodně pravda! :)

      Delete
  6. zaujimava kombinacia. Je to velmi personl style

    ReplyDelete

Thank you!