Sunflowers for Horses

by - 15:57

  



Only thing I can think of when I see these pictures is that I really do look much younger than I actually am. I assure you I am 20 since February! It's hard to believe I know maybe copy of ID would do made it clear for once. I'm not sure if it's better to look younger or older. My friend Karolina is same age like me and people often think she is something about thirty which is really insane if you consider her laughing like crazy all the time, haha.
That sweather is no help with age issue but I like it anyway. It's from Sugarhill Boutique and you can find their website here.

//
Jediná věc na kterou myslím při pohledu na tyhle fotky je to, jak vypadám mnohem mladší, než jsem. Ujišťuji vás, že v únoru mi bylo dvacet! Je těžké tomu uvěřit, možná, že by stálo za to vyfotit občanku a objasnit to jednou pro vždy. Nejsem si jistá, jestli je lepší vypadat mladší, nebo starší. Moje kamarádka Karolína je stejně stará jako já a lidi si často myslí, že jí je kolem třiceti a to je dost šílený, když uvážím, že se v jednom kuse směje jako šílená puberťačka, haha.
Tenhle svetr mi na věku moc nepřidává, ale i tak se mi líbí. Mám ho z Sugarhill Boutique, jejich stránky můžete najít tady.

You May Also Like

4 comments

  1. Tieto fotky sú dokonalé :) Aj ja som mala dvadsať pred pol rokom a ľudia si myslia, že som stále na strednej. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mě bylo dvacet před půl rokem a tou dobou jsem byla na střední no :D

      Delete
  2. úžasný svetr, a ty lištičky!! :) jinak já si pořád myslim, že je lepší vypadat na míň, než na víc ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju, je to roztomilé :). No, možná jo, asi nikdy nevyzkouším opak na vlastní kůži, tak nevím :).

      Delete

Thank you!