Skate Like a Girl

by - 13:33








top - ZARA, jacket - Urban Outfitters, trousers - H&M, shoes - schuh, socks - Primark

About a year ago I tried longboarding back in Czech and I fell off the thing immediately. I told myself that it's probably nothing for me. I was so wrong! Luckily I tried it here again and I love it. I use it more for a transport from home to work and back but if I'm free I like to go longboarding along the Hove Lawns or to Marina. I cannot do tricks but I'm working on that ha ha. It just feels sooo awesome.
There's a big thing going on Saturday. It's Push The Prom for all skate ladies for Go Skate Day. I'm going to be there. What are you up to this weekend?
Cheers!


Asi před rokem jsem zkusila jet na longboardu a neudržela jsem se na něm ani pár sekund. Sama pro sebe jsem si říkala, že to asi nebude nic pro mě a jak jsem se mýlila. Ha ha. Naštěstí jsem to zkusila znovu tenhle rok a miluju to! Neumím ZATÍM žádné triky, protože používám longboard spíš jen na dopravu z domu do práce a zpět, ale doufám, že se něco naučím brzo. Je to taková nádhera prostě jen jet po cyklostezce kolem Hove Lawns a nebo do Mariny.
Těším se už hrozně na sobotu, je tady Push The Prom akce pro všechny holky, co skejtujou, v rámci Go Skate Day. Budu tam! Co budete dělat o víkendu vy?
Mějte se!

You May Also Like

10 comments

  1. Skvělé fotky! a moc ti to sluší :) Longboard mě taky láká už dlouho, odmala je člověk oddán skejtu (i když na něm umim prd mezi náma :D) ale jednou .. si ho taky pořídim, zatím se musím spokojit s bruslema, který mimochodem taky miluju, pokud si na nich zrovna při závodech nenatrhnu prdel :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, já na bruslích neumím a nikdy jsem neuměla a asi nikdy umět nebudu :D

      Delete
    2. Tak třeba se někdy ještě zadaří :)) Je tedy longboard jednoduchej? Já pořád jestli do něj investovat nebo ne .. :)

      Delete
    3. Já nevím, asi jak pro koho, jako se vším :-). Tak ho nejdřív vyzkoušej, jen si ho někde pujč a pak uvidíš? :)

      Delete
  2. fotky jeden masakeeeeer <3

    ReplyDelete
  3. awesome photos!

    ReplyDelete

Thank you!