One Day in Prague

by - 00:10












(I AM IN LOVE WITH THIS PICTURE OF SABINA!)

This is another flashback from my trip to Czech. My last day I spent with my best friend S. in Prague and it was awesome. She made a breakfast (and a dinner the day before) for me look here and it was delicious! <3 We spent several hours at Tim Burton's exhibition which I loved. It wasn't allowed to take pictures inside (I only took few on my IPhone ha ha) but basically it was full of his drawings and other stuff - for example a letter from him to Johnny Depp. There were several rooms with drawins of different unrealized projects, awww! I cannot wait for his another movie.
Because I have not been in Prague for more than a year we did a bit of sightseeing which included Charles's bridge which is nearby John Lennon's wall. Later that evening Sabina accompanied me to Prague Airport. Sad!
Apart from working all the time (bit over exaggerating here ha ha) I am enjoying Fringe festival in Brighton - last Saturday I went for a gig to Beyond Retro and then I saw Kelis at Brighton Dome.
Fuuuuuu. X

Tohle je další flashback post z výletu do Čech, poslední den jsem byla u mojí nejlepší kamarádky S. v Praze a bylo to parádní. Ráno mi udělala výbornou snídani (a den předtím večeři), tady se koukněte, jestli mi chcete závidět. Několik hodin jsme strávily na Staromáku na výstavě Tima Burtona, o té jste už asi slyšeli, nesmělo se tam fotit (na IPhone jsem si něco vyfotila ha ha), ale když to řeknu zkrátka, tak to bylo vlastně plné jeho skic a kresbiček z různých bloků, pár maleb a dalších věcí, třeba dopis pro Johnnyho. V několika místnostech to bylo plné skic projektů, které se nikdy neuskutečnily, ách jo. Nemůžu se dočkat dalšího filmu.
Protože jsem v Praze dlouho nebyla, tak jsme udělaly trochu i "sightseeing", které zahrnovalo i Karlův most a když už jsme byly tam, tak jsme šly i ke zdi Johna Lennona. Později ten den mě S. vyprovodila na letištěm, to nebylo veselé.
Kromě toho, že teď pořád pracuju, tak si užívám Fringe festival, který máme tenhle měsíc v Brightonu, není to tak velký jako srpnový Fringe v Edinburghu, ale například v sobotu jsem byla na skvělým koncertu v Beyond Retro a potom jsem byla ještě (zadarmo:-) na Kelis v Brighton Dome, to bylo zajímavý, jsem si zase vzpomněla na Mean Girls ha ha.

You May Also Like

7 comments

  1. Aha! Já si říkala,proč všichni postují jen fotku tohohle panáčka a nic jiného:D Ale hlavně, že sis to užila :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, přesně tak, taky jsem to zjistila, až když jsem přišla, ale je to skvělá výstava, takže jestli pojedeš do Čech do srpna, tak doporučuju:)

      Delete
    2. Bohužel asi né, možná letos nepojedu vůbec hele:))

      Delete
  2. Ty fotky u zdi jsou vážně super! :)

    ReplyDelete
  3. WOW Ty jsi hrozně nádherná! :)

    ReplyDelete
  4. Super fotky...ta posledni je fakt uzasna. :)
    Style Without Limits

    ReplyDelete
  5. taky jsem byla na te vystave, je pekna:)

    ReplyDelete

Thank you!