Being in Czech With Best Friends

by - 12:18



dress/bag - Asos, tights/shoes - Primark, sunnies - vintage


Sabina
shirt/skirt - TOPSHOP, shoes - Vagabond



Karolína
Shirt - Stradivarius, bag - Primark, coat/trousers/hat - second-hand

Nela
shirt - Stradivarius, trousers - Zara, shoes - Converse, jacket/bag - Pull & Bear, scarf - Asos


Sorry for not posting a lot lately but I went to Czech republic to see my family and friends. It is always exciting and last time I went there was in December so it felt a bit weird. When I was waiting in Prague for a train home there was a man in my way and I just couldn't recall how to say 'excuse me' in Czech ha ha. Whatever. I spent most of my time in Czech just eating at home or in cafés. I miss buns and rolls and fresh pastries.
Do you remember my friends from this post few months ago? As you can see some pictures were taken later when it was quite dark and you can guess my regular photographer wasn't there. How are you?


Omlouvám se, že mi to tak dlouho trvalo, než jsem přidala nový článek, byla jsem v Čechách na deset dní, abych se viděla s rodinou a kamarád(k)ama. Vždycky se těším, ale naposled jsem byla doma v prosinci, tak jsem se cítila trochu zvláštně. Když jsem na hlaváku v Praze čekala na vlak, tak mi stál v cestě nějaký pán a nemohla jsem si vzpomenout na frázi "zdovolením" ha ha. No nic. Většinu času na výletě v Čechách jsem strávila přežíráním se doma nebo v kavárnách, chybí mi i to pečivo zase...
Pamatujete si moje kamarádky z tohohle článku před pár měsíci? No, můžete si povšimnout, že některé fotky byly foceny až skoro za tmy a svého fotografa jsem s sebou neměla.
Jak se máte?

You May Also Like

8 comments

  1. Máš naprosto dokonalé šaty ♥
    Všechny Tvé kamarádky působí hrozně mile :)

    ReplyDelete
  2. Vypadáte jako obvykle úchvatně a Sabča má opět "neuvěřitelně modré oči" =D

    ReplyDelete
  3. Ivka, čo tak v čiernom? :/ krásne šaty aj kabelka, len nejak moc čiernej-viac sa mi páčiš vo vzoroch a farebne! :)
    ajajajaj, Karolína má závideniahodnú košeľu a vlasy!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky za názor, cením si toho, toho dne jsem té černé trochu litovala, protože bylo šílený vedro a málem jsem se upekla :)
      Vyřídím, bude mít radost :)

      Delete
  4. Černá ti sluší,ale barvy víc!:) A co,jak se ti líbily czech face?:D

    ReplyDelete

Thank you!