Seven Sisters - Calling Summer

by - 22:23

















These are exactly one month old pictures with my one-and-only ginger friend (gingers have no souls, hah)! It is from that week when my best friends were visiting me in Brighton. We had a plan with K. that in the morning we will just take a bus to Seven Sisters country park and fortunately we got really lucky - I mean weather! It was b-e-a-u-t-i-f-u-l ...cliché a little, hah. No clouds at all <3 !

Dnes je to přesně měsíc, co jsem byla se svojí ginger kamarádkou na útesech kousek od Eastbourne, jestli si pamatujete, jak u mě byly "moje holky" na týden, tak jeden den jsme s K. měly v plánu jet na Seven Sisters a tak jsme tam po ránu jely a měly jsme štěstí, jen se podívejte, jak bylo k-r-á-s-n-ě...trochu klišé, hah. Slunečno bez mráčků ! <3

You May Also Like

6 comments

  1. Aaaah Seven sisters,moje vysněný místo. Potvoro, krásný fotky jako vždycky:)

    ReplyDelete
  2. To je krása :) Tak dlho som už nevidela tak krásnu modrú oblohu. Tu je v poslednej dobe stále zamračené a prší :( Už chcem jaro! :)

    ReplyDelete
  3. Och,tie fotky sú úplná nádhera,to miesto musí byť balzam na dušu :)
    nemôžem dlho sledovať tie gifká,lebo si pripadám ako na kolotoči :D a na ňom mi nebýva dobre :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano, ano, to si pametám (jedu slovenštinu, nebo ne? :D)! Říkala jsi, že z toho budeš mít epileptický záchvat, jsem ráda, že jsi v pořádku :D !

      Delete
  4. Nádherné fotky, hneď by som ,,do nich preniesla˝. :) A nádherne si tie fotky spravila! :)

    vladiesblog.blogspot.sk

    ReplyDelete

Thank you!