Settling at Home

by - 19:33


We have a lot of weird stuff at home so I was thinking to show you a bit. My boyfriend Cyril developed a new hobby here - he goes to the beach and collects bits of crambs and then put them together and make these different creatures. Oh and I love my Alice poster! It is so funny when I see these minimalist homes - our is nothing like that.
Wait for the next article, guys! I will show you my most favourite places in Brighton!

Doma máme spoustu divných věcí, tak jsem si říkala, že aspoň něco bych vám mohla ukázat. Co na to říkáte? Můj přítel Cyril tady začal s novým koníčkem - chodí na pláž a sbírá kousky krabů a pak je dává do sebe a vytváří svoje vlastní potvory. Jo a ten můj plakát s Alice in Wonderland - miluju!
Vždycky se musím smát, když vidím fotky všech těch supr minimalistických bytů, protože jsi vždycky vzpomenu na ten náš, který takový vůbec není, haha.
A počkejte si na příští článek, ukážu vám svoje vůbec nejvíc nejoblíbenější místa tady v Brightonu!

You May Also Like

5 comments

  1. Ok, tak krabí mutanti jsou oficiálně cool.

    ReplyDelete
  2. Aaaaaaaa fuj,zrovna jsem chtěla psát,co to sakra je v tom akvárku a jestli to chci vůbec vědět a už jsem si to přečetla. Já mám z takových věcí hrůzu,takže miláčka bych vykopla z domu i s tím, kdyby tohle udělal ten můj mně, echeche. :D Jinak na nejoblíbenější místa se těším.:)

    ReplyDelete
  3. Cyril má najslevlejšie meno a záľubu :)))

    ReplyDelete

Thank you!