Patter Contest: Winner

by - 10:32

Vzorová soutěž, které jsem byla tváří, na MyStuff.sk skončila a já děkuji všem, co se přihlásili :-). Jako vítězku jsem vybrala FoxyGreen s jejím outfitem Tartan Travel, tím tedy získává možnost si vybrat jakýkoliv čokošperk od výtvarničky (jak říkají na Slovensku:-) Miry Podmanické z eshopu na Mystuff. Gratuluji!

Chci říct, že se mi líbily i další outfity, nejvíc Katy Vess! Je to paráda a hodilo by se parafrázovat moji oblíbenou Melisu Mincu: "Žijem pre to" ! <3 Bohužel je to až moc dobré a já hrozně jsem hrozně závistivá a tak nemohla vyhrát :( :D.

Dále se mi líbily outfity od Bernadette (prosím, neukončujme blogové přátelství za to, že jsi nevyhrála :(, děkuji! :D Musíš podplácet, všechno to je o tom :D...just kiddin')!



Moc se mi líbila i Linda z Lapkin Dressbox!

A Michaela Hlaváčová má nejvíc nejlepší svetr :-).



 
Tááákže ještě jednou děkuji Vám a i MyStuff za spolupráci a nehejtujte mě prosím za nevýhru (a nebo možná jo, protože furt čekám, kdy už budu mít haters a furt nic!) a zapojte se za pár dní do soutěže kterou pro vás chystám k příležitosti svých narozenin! Narodila jsem se v den, kdy býval totalistický svátek - Vítězství československého pracujícího lidu, hah. Takže, kdo zná komunistické dějiny, tak už ví, kdy bude začínat soutěž. xx











You May Also Like

11 comments

  1. Dobře, ukázalo se, že mám očividně větší slabost pro jídlo než pro módu, jelikož co mě na celém tomhle článku nadchlo nejvíc, je ten perník! =D

    ReplyDelete
  2. :D Zlatíčko moje,vôbec sa nemáš prečo ospravedlňovať, pretože:
    a) každý máme iný vkus a ja mám zrovna dosť podobný tomu tvojmu-mne sa totiž najviac páčila druhá kočka v okuliaroch! :)
    b) ja som sa do súťaže ani neprihlásila :D
    Priateľstvo pretrváva nadalej! <333 a Víťazke gratulujem ku sladkému šperku :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cozee? Tak to je docela fail! :D Ale jsi tam v seznamu tech outfitu ! :( Tak to je trapas, ale co no, neni moje chyba :D.

      Delete
    2. Kdybych te dala jako viteze a ty pak jen: "Ale ja se neprihlasila." :D :D Ach jo, prijed nekdy a muzem se kamaradit osobne :D :).

      Delete
    3. :D tak možno ma niekto iný zapojil alebo čo,ale nemám o tom vedomosť :D a aj práve preto som sa nezapojila,aby som ťa nestavala do tej ošemetnej situácie, že ma máš hodnotiť /citové vydieranie a tak,you know!:D /
      Bejbe,teraz ťa beriem doslovne!- ked budem mať veget /už aby to bolo,ale tak skoro to nebude:D /,vymetieme spolu tie vintage shopy a nažereme sa jak hoviadka v americkej reštike a bude nám sveta žiť <333

      Delete
    4. Jo a budem spolu spat v posteli :D :D. Jo ber to vazne a napis az budes vedet kdy :)).

      Delete
  3. Jeej díky moc, veľmi sa teším :) Som nečakala, že to vyhrám lebo ostatné baby boli faaaaakt dobre :) Ale hrozne sa tešim :) Takže ďakujem :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  4. Bernyin outfit se mi líbí nejvíc, sakra, ona má super styl! Miluju ji!:D
    Slečna výherkyně si to ale taky zaslouží, supr kombinace.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hm jenze to je jedno, protoze pokud jsi prectes komentare nad, tak Berny ve skutecnosti ani nesoutezila :D :D

      Delete
  5. jéééj, ďakujem za spomenutie, potešila si ma veľmi :)

    lapkindressbox.blogspot.sk

    ReplyDelete

Thank you!