No Internet

by - 17:11

Dnes jen krátce o tom, že nevím, kdy bude další článek, protožeee nemáme doma internet! (Na mobilu ho ale mám, takže instagram můžete sledovat. Ovšem na dlouhé maily se mi přes mobil nechce odepisovat, takže se omlouvám.)
Já vím, že jsem slibovala post o mých oblíbených místech...no, na tom se ještě pořád pracuje! A taky mi zítra přilítá sestra na návštěvu, takže prosím trpělivost, chvilku to asi potrvá, než budu zase aktivní, ale jedno moje oblíbené místo vidíte tady na fotkách.
P.S.: Pamatujete, jak jsem psala, že nemám práci? Už jsem jednu našla, pracuju teď rána v kavárně a peču bagety a čokoládové krosantíky <3! Tak uvidíme, jak dlouho mi to vydrží, haha. Mějte se!

Joo a tohle je můj stý post :)

You May Also Like

9 comments

  1. áá...to jsou krásné fotky...hned bych někam jela :-)

    ReplyDelete
  2. Ježiš, ta první je skvělá, úplně na mě dýchlo jaro, léto, moře, sluníčko a radost!:) Gratuluji k nové práci, péct croissanty by mě také bavilo...a možná bych i ujídala :D Jinak bez internetu je někdy svět lepší, mám pocit...když se odněkud vrátím, kde není připojení k dispozici, zjišťuji, že se mi zpátky do toho virtuálního světa vlastně ani nechce :)

    ReplyDelete
  3. Krásne fotky! <3

    ReplyDelete
  4. Taková fajne práce :3 mám chut na croasant! :D
    www.in-protested.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you!