American Diner - Brighton

by - 18:31



American Diner is a perfect place to eat for those who like 50's and incredibly unhealthy food, hah. I love their milk shakes - I just cannot help myself...but when I eat there I usually feel really sick and regret later at home. It is just too sweet or salty or I don't know!  Maybe I am the weird one - I saw there people who had several courses and still looked hungry. They seemed cabable eating whole restaurant with staff included!

American Diner je perfektní místo pro ty, co mají rádi styl z padesátých let a příšerně nezdravé jídlo, haha. Miluju jejich milkšejky, nemůžu si pomoct, hrozně rychle se na nich dá vytvořit závislost. Ale když si tam dávám jídlo, tak mě pak je pak doma většinou hrozně blbě a lituju toho, je to totiž hrozně sladký/slaný a prostě toho je moc, no to si umíte představit... ale možná, že já jsem ta divná, viděla jsem tam lidi, co si dali několik chodů a vypadali, že by snědli klidně celou restauraci i s personálem. :-)

You May Also Like

10 comments

  1. Cheche,obě post o american diner.. holt víme, jak strávit Valentýn!:) Zajímavé vidět ten z Brightonu, je dost jiný než ten náš..takový autentičtější jako asi v těch padesátých letech vážně byly, to ten náš je takový modernější, řekla bych. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ale já to nebrala jako Valentýn - já ho neslavím :D. My jsme to brali jako normální pátek. Jsem nevěděla, že ty jsi taková romantická duše :D :). (Proč ne! Nic proti tomu nemám!) :)

      Delete
    2. Neee kdepak! Já Valentýn neprožívám, ale na instagramu jsem našla, že máme kousek tuhle restauraci, tak jsem to vytáhla před přítelem jako záminku. On mě jinak nikam nebere!:D Takže ne, že bych byla romantická, spíš vyčůraná, prostě se mi ten Valentýn hodil :D :)
      A nevypadáš jako opice vůbec.. navíc jsi tam byla i dřív :))

      Delete
  2. Tak ta kavárna vypadá opravdu krásně! Ten interiér se mi hodně líbí, takhle má vypadat kavárna/restaurace! :) Škoda, že tady v okolí nic takového nemáme :/ a ta první fotka je perfektní momentka! :D

    ReplyDelete
  3. Super miesto, rozhodne by som si ho vedela obľúbiť :) Aj keď radšej bez toho jedla, lebo také veci nejem a asi by mi bolo podobne doma hrozne zle :D

    ReplyDelete
  4. Ono to vypadá celé tak úžasně, ty obrazy, sedačky, jídlo, všecno!
    Kéž by ta doba nikdy nezkončila.

    ReplyDelete
  5. Skvelé fotky! A to miesto musí byť super! Aaa tie milkšejky.. Mňam! <3

    ReplyDelete
  6. Tak tohle místo se mi hrozně líbí! Tam bych si to vážně dokázala užít' (a taky se odporně přejíst:D)

    ReplyDelete
  7. super kavárna!!

    http://wendy-lookbook.blogspot.sk/

    ReplyDelete

Thank you!