Trip to Czech Republic

by - 17:16



Two weeks ago I was heading for Czech republic to see all my friends and family. I miss it a lot. Sometimes I dream about being there. Thanks Estonia for Skype!My friend B. is having a baby!! Her name is Liliana and her name day is on my birthday. (That's weird thing we have in Czech: name days)
//

Před dvěma týdny jsem byla na cestě do Čech, navštívit kamarády a rodinu. Stýská se mi, dokonce se mi i zdají sny o tom, že jsem doma. Děkuju Estonsku za Skype!
Moje kamarádka B. má miminko! Její jméno je Liliana a to znamená, že má svátek na moje narozeniny.




One day I spent with my friends L. and A., L. was my best friend at High School and it felt sad to say goodbye again. She is very kind person and foolproof friend to me.
//
Skoro celý pátek jsem strávila s L. a A., L. byla moje nejlepší kamarádka na střední a bylo smutný se na konci dne zase loučit, je strašně hodná a prostě pravá kamarádka.

 I bought sweather and pyjamas with Mickey for my friend M. She was very excited about these gifts. I think you can see it, haha. She looks cute.
//
Mojí kamarádce M. jsem koupila svetr a pyžamo s Mickeym. Byla z dárků nadšená, no myslím, že to je z fotek poznat, haha. Vypadá roztomile.


And finally with my three amazing stars S., N. and K. We're best group ever no matter how far we are from each other! They're getting me best Christmas present ever: they're coming for 8 days during Christmas time. I cannot say how much lucky I am to have them.
//
A konečně moje tři hvězdy S., N. a K. Jsme nejlepší parta vůbec a nezáleží na tom, jak daleko jsme jedna od druhé! Dávají mi k Vánocům nejlepší dárek: přiletí na 8 dní během Vánoc. Nemůžu říct, jak velké štěstí mám, že je mám :).

You May Also Like

2 comments

  1. Radost jsem měla velikou z dárků, ale hlavně, že jsem byla šťastná, že jsem viděla tebe!!!! :-)

    ReplyDelete

Thank you!