Never Eat Bertie Bott's Beans

by - 22:09




Bertie Bott's Beans wasn't my best buy ever! I had no idea that is really is like in Harry Potter and so with my friends we ate flavours like "vommit" "dirt" and "worms". Never again.
P.S: Don't you love Johnny Depp playing Mad Hatter?
//
Bertíkovi fazolky tisíckrát jinak nebyla moje nejlepší koupě! Já jsem netušila, že to bude tak reálné a stejně jao v Harry Potterovi jsme si dávali "zvratky", "špínu" a "červy". Už nikdy víc.
P.S.: Taky milujete Johnny Deppa v roli Kloboučníka?

You May Also Like

8 comments

  1. Super čaje a po tvojí zkušenosti bych si ty fazolky nekoupila :)
    http://michaelavebrova.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Byl to humus, ale záleží jak moc máš ráda Harryho Pottera a jak moc jsi jim záviděla jejich sladkosti, když jeli vlakem do Bradavic :).

      Delete
  2. Vážně tak byli takové příchutě, nebo si tím chtěla jen říct, že byly prostě jen hnusné?:D já bych to ráda zkusila někdy:D btw, moc se mi líbí tvoje fotka v menu, hrozně mi připomínáš Amandu když hrála s Justinem Timberlakem ve Vyměřeném čase :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vážně to byly takové příchutě! :D Nepamatuješ na Harryho? :D Nevím teda jak to vyrábějí, ale vážně to tak chutná :/..
      A k tomu komplimentu: Děkuju! To je asi nejlepší věc, co mi kdy kdo řekl !! Chtěla bych se teď ostříhat přesně jako ona <3.

      Delete
  3. Johnyho jako Kloboučníka miluju... Proč je havran jako psací stůl? :-)
    Jinak i přesto, že tam jsou takové příchutě... moc se těším, až si jedny fazolky koupím, a doufám, že nějak přežiju hlavně ty zvratky :-D :-)

    LosFeferons

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kup si je, pobavíš se! Ale začni s nějakou příjemnou příchutí! Já jsem to udělala tak, že jsem snědla citron, jablko a tak a zvratky a vosk jsem nabídla příteli :D.

      Delete
  4. jéé, to je super :D
    Johnyho miluju v čemkoliv! :D ♥

    ReplyDelete
  5. oooch ja by som tie fazuľky any neotvorila by som si icy vyložila niekam na poličku na "výstavku" :D a kominácia Johnny Depp a Alice in Wonderland je najlepšia na svete! :) :3

    http://victorys-diary.blogspot.sk

    ReplyDelete

Thank you!